At vælge en virksomhed til at varetage IT sikkerheden, vedligeholde og/eller udvikle software, indkøbe nyt hardware osv. kan være en svær beslutning, da det som regel er en beslutning som berører hele virksomheds organisationen.

 

Hvorfor vælge EXsis Network?
Det kan siges enkelt, vi ved ikke alt, men vi ved alt om hvad vi gør.

EXsis Network har samarbejds partnere over hele kloden, og kan derfor tilbyde alt til en pris som ligger under "normalen" og uden risiko for dig og og din virksomhed, da EXsis Network altid vil stå som garant for at det som måtte blive udviklet i udlandet, også bliver udviklet og uden ekstra omkostninger i den sidste ende.

Vi i EXsis Network gør meget ud af at tale dansk med vores kunder og tale fagsprog med vores leverandører, på den måde er der ingen misforståelser.

Service, fremtids visioner og sikring er nøgleord hos os, det betyder at vi ikke leverer noget som er forældet næste år, men som er sikret en lang levetid og lille forvaltnings arbejde.

Service kontrakter er skrædder syet til den enkelte virksomhed, stor som lille.

Valget er enkelt lad EXsis Network hjælpe dig og din virksomhed ind i IT fremtiden på den mest økonomiske og behagelige måde.